Пропонуємо готові збірки сонячних електростанцій для економії Вашого часу та оберіть ту яка Вам найбільше підходить по гаманцю та потужності для вашого помешкання чи комерційного приміщення.

Враховуйте те, що сонячна система потребує інвертор який потрібно обирати одразу максимальної потужності яку Ви плануєте встановити СЕС, а сонячні панелі можете ставити від меншої потужності, наприклад у двоє менше інвертора, а згодом доставити невистачаючі. Приклад: інвертор 10 кВт + сонячні панелі 5 кВт.+5 кВт.
Також акумулятори можете встановити не велику кількість та добавляти по Вашим потребам. Але інвертор потрібно одразу підбирати на максимальну потужність та для тих типів акумуляторів якими маєте користуватись.

Якщо у Вас виникли питання по монтажу сонячних батарей та потрібна консультація, ви можете замовити виїзд фахівців на місце запланованого встановлення СЕС і вони Вам допоможуть підібрати комплект з кріплень та надати рекомендації з встановленням сонячної станції.

Сонячні панелі ми підбираємо відштовхуючись від інвертора та загальної потужності сонячної станції та комплектуємо лише відомих виробників, які добре зарекомендували себе на світовому ринку.

Також ми виконуємо монтаж сонячної електростанції по всій України, окрім тимчасово окупованих територій.
Замовити СЕС та отримати фахову консультацію можно за адресою: м. Умань, вул. Небесної сотні 42 б.