Буржуйка конвектор “Turbina – 120”

Піч буржуйка з варочною поверхнею "Турбіна - 120" призначена для приміщень об'ємом до 120 м.куб.
Часто використовують у гаражах, на дачах, у житлових будинках, не величких магазинах, у побутових приміщеннях на виробництвах, на будівельних майданчиках та у безліч інших варіантів.

  • Буржуйка з варочною плитою "Турбіна - 120" найпростіша модель, але дуже зручна та ефективна та має багато переваг від аналогів.
    1)  Форма буржуйки з низу заострена, така форма дає не тільки тепло від інфрачервоних променів, а ще від конвекції, повітря яке прогрівається від стінок печі та радіаторів які наварені по стінкам печі суцільним зварним швом. З такою конструкцією буржуйка "Турбіна - 120" більше корисної дії ніж від стандартних квадратних конструкцій, бо повітря оминає усі стінки буржуйки та нагрівається, згідно цього більше тепла у кімнаті та меньше потрібно палива.
    2)  У буржуйці "Турбіна - 50" вмонтований зручний совок (попілозбірник), попіл падає одразу у совок, це зручно для чистки буржуйки (попіл виймається разом з совком), також це і піддув повітря з низу (первинна подача кисню).
    3) Також у буржуйці є вторинне зпалювання чадних газів, піроліз, коли піч добре розігрілась, потрібно закрити подачу повітря знизу і з цього моменту кисень буде надходити над дровами, змішуючись з газами утворених від тління палива. Така технологія зменшить кількість палива та покращить екологічність викидів у атмосферу.
    4) Буржуйка з варочною плитою "Турбіна - 120"компактна та не займає багато місця у приміщенні, а приготування їжі не займає багато часу.
    5) Гарний не стандартний дизайн

Ціни на піч буржуйку та комплектацію


  • Ціна буржуйки з варочною плитою "Турбіна - 120" 3 мм. - 5200 грн.


  • Ціна буржуйки з варочною плитою "Турбіна - 120" 4 мм. - 5900 грн.

  • Ціна дверки з жаростійким склом для буржуйки "Турбіна" - 600 грн.

Інформація

[ngg_images source="galleries" container_ids="7" sortorder="63,60,61,62" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="256" thumbnail_height="170" thumbnail_crop="1" images_per_page="20" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Показати як слайдшоу]" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]


Буржуйка отопительно варочная для гаража, буржуйка для дачі, виробничі та складські приміщення, буржуйка для магазину, буржуйка конвекційна, буржуйка с конвекцией на дровах, экономная буржуйка, современная буржуйка для дачи, буржуйка для дома, булерьян - 00 для дома, бубофоня для дома, канадская печь в доме, буржуйка из труб, пиролизная буржуйка на дровах в Киеве, Умань, буржуйка в Украине для гаража с доставкой, конвектор на дровах, буржуйка в гараж, буржуйка в гараже, буржуйка в дом, буржуйка цена, купить буржуйку, буржуйка, современная буржуйка, булерьян цена, канадская печь, печи канадские, буржука для гаража, булерьян с плитой, булер'ян з плитою для приготування їжі, печі в епіентрі, епіцентр Умані, епіцентр Умань, печі для дому, піч металева, буржуйка отопительно варочная цена, отопительно-варочная печь, буржуйка з варочною плитою для їжі ціна, буржуйка на пелетах, буржуйка на опилках, буржуйка длительного горения

 Доставка по Україні

0 коментарів

Залишити відповідь